Soomlanna Laura on 25-aastane ning tegeleb seksuaalteenuste müümisega. Laura teab täpselt, mis vanuses mehed on tihedalt külastamas ning põhjus on neil alati sama. Kliendid otsivad kedagi, kes täidaks nende soovid, kirjutatakse Iltalehti-s.

Soome neiu Laura tegeleb seksuaalteenuste müümisega ja on oma karjääri jooksul pakkunud teenust umbes kahesajale mehele, kelle seast on kujunenud selge külastajaskond.

“Enamus kliendid on 35-aastased, juba pikka aega abielus olnud soomelastest mehed, kellel on laps või lausa mitu. Pea igal kliendil on sõrmus vasakus sõrmes,” ütleb Laura.

“Tundub, et töö juures läheb neil hästi ja mõni on lausa suure firma boss. Elu on neil igati korras, kuid ühel või teisel põhjusel jääb seksist puudu. Üks klient ütles mulle just hiljuti, et ta pole vahekorras olnud terve aasta.”

Laura usub, et kliendid otsivad kedagi, kes täidaks nende soovid.

“Paljud kliendid ei saa kodus täielikku rahuldust ning ei julge seda ka paluda. Sellised inimesed käivadki minu juures, kuna usaldavad mind. Tean, mida nad soovivad ja suudan neile seda pakkuda.”

Laura arvates võib see päästa isegi vahel abielu, kui käia naiste juures, kelle eest peab maksma.

“Minuga kohtumine toob nende ellu tasakaalu ning kodune elu muutub samuti paremaks, kui nn seksinälg ei kimbuta koguaeg,” lisab Laura lõpetuseks.

 

[ot-gallery url=”gallery/soomlanna-laura-s%c3%b5nul-k%c3%a4ivad-tema-juures-seksuaalteenuseid-ostmas-35-aastased-mehed-kelle-soovid-tuleb-rahuldada”]