Soome MTV3-e Tantsud tähtedega kohtunikuna tuntud tantsuõpetaja Helena Ahti-Hallberg vigastas oma jalga möödunud suvel tööreisil ning paraneb taastusravi abil, kirjutab MTV3.

 

Soomlasest tantsija ja tantsuõpetaja Helena Ahti-Hallberg vigastas oma jala 2010 juunis, kui ta oli tööreisil Inglismaal. Jalakedera katkenud sideme tõttu pidi naine olema mitmeid nädalaid haiguslehel. Paranemine on olnud väga aeglane ning Helena vigastus vajab pikka taastusravi. Arst on andnud valida rehabilitatsiooni ja operatsiooni vahel.

“Väldin operatsiooni niikaua, kui võimalik, sest pärast seda kulub taastumisele taas mitmeid kuid. Peale operatsiooni muutuks liikumine aga ka jäigemaks, kuid ma soovin säilidata endist liikumisvõimet,” põhjendab oma otsust Helena.

Helena taastab oma jalga tasakaalulaua abil. Naise õnneks ei tee jalg siiski nii hirmsat valu, et see igapäevaelu häiriks.

“Kogu spordikarjäär on piirdunud enamasti vaid väikeste vigastustega, seetõttu on mul ikkagi vedanud,” märgib Helena.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-tantsija-helena-ahti-hallberg-oma-vigastatud-jalast-l%c3%bckkan-operatsiooni-v%c3%b5imalikult-palju-edasi”]