Ega loodus tühja kohta ei salli ning Soome külakaupmees Vesa Keskinen tunnistab, et mõne aastatagune suhe brasiillasest Nataliaga on taas soojenemas. Meedia kajastas hiljuti, kuidas Keskinen jäeti malaariat põdenud Hamamat Montia poolt pika ninaga ning romantiline suhe leidis kiire lõpu.

 

Natalia on oodanud, et minust saaks tema kavaler. Pealegi, ta ei uskunud, et meie suhe Hamamat´iga jääks püsima. Ta on keskendunud hetkel õpingutele ning tööle. Oleme viimastel aegadel koos viibinud,” annab Vesa Keskinen ülestunnistuse.

Keskinen´i ja kauni Brasiilia naise suhe lõppes paar aastat tagasi, kuna paari vahel oli lahkarvamusi. Natalia oleks olnud soovitud minia ning pere oleks ta heaks kiitnud. Tol ajal ei läinud kõik siiski plaanipäraselt.

“Praeguste plaanide järgi on Natalia aprilli lõpupoole Soome tulemas. Olen valmis temaga uuesti proovima.”

Keskinen olevat ghanalasest Hamamat Montia´ga suhte osas otsuse langetanud juba kevad-talvel, kui naine lahkus ilma, et oleks hüvasti jätnud.

“Natalia ei ole mind kunagi petnud, tundub et on naisi, kes ei petagi,” ütleb Keskinen, kui tunnistas mullu ajakirja esikaanel, et kõik naised on oma mehi petnud.

 

 

Loe lisaks:

Carl Danhammeri sõber Vesa Keskinen läks ghanalasest Hamamat Montia´st lahku

[ot-gallery url=”gallery/carl-danhammeri-s%c3%b5bral-vesa-keskinen%c2%b4il-juba-uus-brasiillasest-naine”]