NordenBladet – Keeleõppel on mitmeid kasutegureid. Mitmekeelsuse uuringud kinnitavad selgelt, et mitmekeelsus pakub selgeid eeliseid. Mitmekeelsus soodustab loovust, tõstab keeleteadlikkust, avardab väljavaateid, aitab vältida eelarvamuste tekkimist, rikastab sotsiaalselt ning annab lapsele intellektuaalse rikkuse, mida üha enam tööturul ja ühiskonnas nõutakse. Selleks et aidata kaasa selle olulise oskuse arendamisele on Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond (EPALE) koostanud nimekirja parimatest keeleõppe veebilehtedest.

  1. Busuu

Busuu on võitnud BETT Innovator auhinna ja TechCrunch Europe auhinna. Lisaks on EdTech Europe nimetanud Busuu ka “parimaks haridusalaseks idufirmaks Euroopas”. Sellel on rahvusvaheline kogukond, mis koosneb üle 50 miljonist emakeele kõnelejast ja see on kättesaadav 12 keeles. Sisu on koostatud haridus-ekspertide ja õpetajate meeskond ning sait pakub personaliseeritud tagasisidet sinu harjutustele integreeritud chat-funktsiooni kaudu.

  1. Duolingo

Duolingo pakub keeletunde 13 keeles ühes rääkimise, kuulamise, tõlkimise ja paljude valikülesannetega erinevatel tasanditel. Võid kohe näha, millised vastused on õiged ja seada endale uusi väljakutseid, mis aitavad sul edasi minna. Duolingo aitab sul püsida graafikus, salvestades, mitu päeva järjest sa seda kasutad ja jagades sulle punkte oma edusammude eest. Õpetajad saavad samuti õppijate õppimist jälgida

3. Õpi keelt

Õpi keelt pakub interaktiivset audiovisuaalset õppimise ruumi, et toetada sind võõrkeele õppimisel. Lisaks on seal Lingo Dingo mäng, et soodustada keele õppimist veebis. Sait sidaldab olulisi fraase nagu tervitusi, elulisi väljendeid ja slänge 19 keeles.

  1. FSI Keelekursused

Võõrkeelte instituudi kursused on välja töötanud keeleteadlased ning nende õppematerjalid on kõrge kvaliteediga. Need on kavandanud USA valitsus ja õppetunnid on saadaval 48 keeles.

  1. Avatud kultuur

Avatud kultuur pakub tasuta ressursse 48 keeles. Materjale uuendatakse regulaarselt.

  1. Erasmus Plus online keeletugi

Erasmus Plus osalejate jaoks on olemas konkreetne vahend, Erasmus Plus online keeletugi. See töövahend on saadaval kuues keeles ning see on loodud spetsiaalselt nende osalejate jaoks, kes reisivad. Need kursused on välja töötatud, et aidata osalejatel parandada oma keeleoskust, enne kui nad reisivad sihtriiki. Õppijad on kohustatud tegema läbi keelehindamise ning nad peavad olema välja valitud neid lähetava institutsiooni poolt, enne kui nad seda keeleõppe vahendit kasutavad.

Avafoto: Unsplash

Märksõnad: Busuu, BETT Innovator, TechCrunch, keeleõpe, tahan õppida võõrkeelt, mis on mu keeletase, õpi keelt, intensiivkursus. väliseestlane, keelekursus. keelekursused, keeltekool, e-õpe, digitaalne õppevara, õppematerjal, õppematerjalid, õppematerjalid veebis. keeleõpe veebis, avatud kultuur. keeleõpe läbi veebi, õpetaja, võõrkeele õpetaja, kust leida võõrkeele õpetaja, Erasmus programm, Erasmus Plus, online kursused. keeletest, keeletestid, e-kursus, e-keeleõpe, võõrkeel, online õpe. kultuur, haridus, õppevõimalused, kirjandus, kultuur, kunst, haridus. audiovisuaalne õpe, keeleõpe täiskasvanutele, keeleõpe lastele. algkursus, edasijõudnud, edasijõudnute kursus. erinevad keeletasemed. tasuta kursused, tasuta keeleõpe, koolitus. tasuta keeleõpe internetis, koolisüsteem, kool, e-kool. elukestev õpe, e-õppe võimalused. keeleõppe programm, tasuta keeleõppe programm, keeleõppe programmid, tõlge, tõlked, võõrkeel selgeks internetis, interneti õpe, eesti keele kursused, eesti keele kursused välismaalastele, digiõpe, digivahendid, distantsõpe. täiskasvanute koolitus. keeletund, keeletunnid, kus õppida võõrkeelt, audioõpe, keeled, tasuta keeleõppesaidid, tasuta keeleõppelehed, mitmekeelsus, tasuta keeleõpe veebis, tasuta online keeleõpe, veebipõhine õpe, veebipõhine keeleõpe, kaugõpe