Soome laskesuusataja Kaisa Mäkäräinen võitis esimese soomlasena laskesuusatamise maailmacupi. Tunne on hea ning pideva tähelepanu all olev naine on alles isegi segaduses, kirjutab Iltalehti.

Nii see kipub olema, et edu saavutanud inimeste ümber on alati palju fotokaamerate välgusähvatusi. Kaisa Mäkäräinen ei saa hetkel põgeneda iseenda ega ka temast huvitunud inimeste eest kuna ta muutis ajalugu. Mäkäräinen võitis esimese soomlasena laskesuusatamise maailmacupi.

“See on suurepärane, et olen saavutanud midagi ja valmistanud sellega rõõmu teistele, kuigi tõsi on, et seda kõike tehakse lõppudelõpuks enda jaoks,” rõõmustab Mäkäräinen.

“Sellel reedel suusatan SM-sprindil Kuopios. Kavatsen maastikusuusatamisega pääseda 30-ne hulka. Järgmisel pühapäeval võtan osa laskesuusatamisest, mis toimub Saksamaal,” ütleb Mäkäräinen.

Aprilli alguses võistleb Kaisa Mäkäräinen SM laskesuusatamisel, mis toimub Kontiolahti laskesuusatamise staadionil. Aprilli kuusse mahub ka veel Venemaal korraldatud laskesuusatamise võistlus.

“Kui lihavõtete ajal on hea ilm, võtan võib-olla osa ka maastikusuusatamisest,” mõtiskleb Mäkäräinen.

Kas edu toob kergendust või survet tulevikku?

“Ega mina endale survet ei valmista, seda loote teie,” tunnistas Mäkäräinen.

 

[ot-gallery url=”gallery/laskesuusatamise-maailmacupi-v%c3%b5itnud-soomlanna-kaisa-m%c3%a4k%c3%a4r%c3%a4inen-%c3%bcritab-harjuda-reporterite-ja-f%c3%a4nnidega”]