Antti Tuisku ja Ansku e. Anna-Liisa Bergström hullutasid eelmise nädala esmaspäeva õhtul rahvast oma esitlusega, vahendab Ilta Sanomat.

Antti Tuisku ja Ansku Bergströmi show In Colors ajas esmaspäeva õhtul Silja Euroopa laeval fännid lausa pööraseks.

“Antti laulab nii hästi ja on väga hea väljanägemisega,” ütlesid hetkegi kõhklemata 13-aastane Riia Rantasalo ja 13-aastane Iina Myllykylä.

Sõbrad ja fännid olid tulnud Antti Tuisku ja tema tantsupaarilise, saatest Tantsud tähtedega tuntud, Anna-Liisa “Ansku” Bergströmi esinemist jälgima Silja Euroopa laevale.

Pühapäeval oli juba kuues kord, kui nad esinesid ning selle korral meelitati vaevata kõik külmast võetud emad ja tütred kaasa laulma. Show sisaldas lugusid artisti karjääri algusest saadik. Õhkkond lava kõrval oli higine ning mõnel korral tundus, et rahva hüüd ei vaibugi.

Lugude pausi ajal jutustas Tuisku esireas olevate naistega, kelle põlved sellest nõrgaks muutusid.

“Täitsa tore, et Ansku ka nüüd pundis on. Nad tantsivad koos ikka väga hästi,” ütles peale kontsertti Turkust pärit Jenna Koskinen. “Antti on show-mees.”

18-aastane Koskinen on kogu oma hinge ja verega Tuisku fänn, olenemata sellest, et veel enam pühendunud olnud aastad on juba selja taga.

“Olen jälginud Anttit juba Idols´i aegadest saadik ning olen kogunud temalt nii mõnegi eseme. See on juba 40-s kontsert, mida olen kuulamas,” naerab Koskinen.

Ema Teija Koskinen vaid noogutab kõrval. Ka ema on juba umbes 10 korda käinud esinemisi vaatamas. Ema ja tütar läksid juba pühapäeval, kui show avapaugu sai.

“See Antti on ikka üks paras show-mees. Pühendub kogu hingega sellesse, mida teeb.

Antti ja Ansku keemia ei ole kellegile jäänud märkamatuks. Viimasel esitlusel oli märgata nippe, mida kasutati ka Tantsud tähtedega saates. Esitluse lõpus paar kallistas väga soojalt.

Viimasest ühisest tantsust oli vaimustuses ka Riia Rantasalo.

“See viimane Antti ja Ansku esitlus oli küll ikka parim,” ütles tüdruk, enne kui naeratus hääbus ta huulilt. 

 

Loe lisaks:

Soome meedia: Antti Tuisku ja Anksu e. Anna-Liisa Bergströmi kuum lavashow