Kylie Minogue (42) kehastub tänasel Helsingis Hartwall Areenal toimuval kontserdil armastuse jumalannaks Aphroditeks. Laval pakutakse mitmeid vaateelamusi, vahendab Iltalehti.

Oodatud Aphrodite – Les Folies – saabub lavale kuldses merekabris. Merekarbist väljub seksikas Kylie Minogue ja show võibki alata.

Showl esinemine põhineb kreeka mütoloogiale, kuidas armastuse jumalanna Aphrodite sündis merevahust.

Show üks peaelemente on vesi. Lava äärde on paigutatud mitmeid purskkaevu taolisi veeallikaid, et Aphrodite ja tema vaprad sõdurid saaksid vajaduse korral end kastma minna.

Kontserdile müüakse eraldi pileteid ka sellisesse piirkonda, kus võib väga vabalt märjaks saada. Veepritsmeid võib kuivatada Kylie-rätikuga.

Lisaks tohututuele veeinstallatsioonidele ja tulevärgile on laval silmailu pakkumas ka napis rõivastuses lihaselised mehed.

Lavale lisandub lakkamatult uusi sõjamehi, kes muuhulgas veavad Kylie´t ka käruga mööda Catwalki.

Laval võib näha palju inglitiibasid, sulgi ja loomulikult ei jää olemata ka seksapiilsus.

Oodatav show paljastab kahtlemata ka asjaolu, et 42-aastane Kylie on elujõulisust täis.

Veel paar aastat tagasi, kui Kylie oli rinnavähi seljatanud ja uuesti kontsertte andma hakkas, pidi lavaelementide osas arvesse võtma tema tervislikku seisundit. Kylie pani end tol ajal ikkagi üpris kõvasti tööle, aga lava oli korraldatud sedasi, et seal olid lihtsamad elemendid ja tasased pinnad.

Nüüd aga on kõik hoopis teisiti. Laval on näha palju treppe ja erinevaid tasandeid, mille mööda artist hoogsalt liigub.