Birgit Õigemeel, Koit Toome, Ott Lepland, Birgit Varjun, Rolf Roosalu, Luisa Värk ja Margus Tsahkna korraldavad sõbrapäeval, 14. veebruaril Tartus Vanemuise Kontserdimajas heategevuskontserdi, millega ulatatakse oma abikäsi Kodutunde saates osalevatele raskustesse sattunud peredele.

Juba teist aastat toimuva heategevuskontserdi mõte on suunata inimeste tähelepanu abi vajavatele inimestele meie kõrval, keda me tavaliselt ei märkagi.

“Tihti on meie kõrval inimesi, kes on endast sõltumatult sattunud raskesse olukorda, kuid ei tihka ise sellest märku anda. Kodutunde saade on õla alla pannud just sellistele tublidele peredele. Otsustasime sõbrapäeval üheskoos minna appi oma heale sõbrale Kirsti Timmer‘ ile, kes Kodutunde saadet juhib ja selle suure heateo ette on võtnud,“ ütles Margus Tsahkna.

Kontsert algab kell 19:00 ning pilet maksab 5 eurot. Kogu piletitulu antakse üle Kodutunde saates osalevatele raskustesse sattunud peredele. Piletid on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades.

Need, kellel kontserdile ei ole võimalik tulla, saavad oma panuse Kodutunde saate perede abistamiseks anda, tehes annestuse Sihtasutuse Tähelaps arvele märgusõnaga KODUTUNNE www.tahelaps.ee.

Sihtasutus Tähelaps on Birgit Õigemeele ja Margus Tsahkna poolt 2008. aastal asutatud fond, mille eesmärgiks on läbi heategevuse vahendite kogumine raskustesse sattunud perede ja lastekodu laste hariduse toetuseks.

[ot-gallery url=”gallery/eesti-muusikud-toetavad-s%c3%b5brap%c3%a4eval-raskustesse-sattunud-peresid”]