NordenBladet – Terve möödunud nädala tegelesin aktiivselt meie kosmeetikabrändi Elisheva & Shoshana arendustöödega – ehitan tasapisi veebilehte (ElishevaShoshana.com), valmistan seepe ning disainin etikette, samuti ajan pabereid, et kõik oleks kooskõlas Terviseameti ning Euroopa Liidu nõuetega. Nii et üks jagu tööd ja asjaajamist.

Mul on hea meel, et elame maal – puhas loodus ja ümbrus on see, mis tänapäeva kiires elutempos üha enam hinnas on. Ka brändi loomisel oli mul soov tuua maaelu ja puhta looduse väge inimestele lähemale. Mida tihedam on meie suhe loodusega, seda õnnelikumad ja rahulolenumad me oleme. Iga kvaliteetne ja puhastest koostisainetest seep, iga shampoon või vannivaht, on osa sellest rahulolu-ketist. Mida tervislikumad ja looduslikumad on meie valikud, seda tänulikum on meie keha ja vaim.

Hea seebi tegu on üks päris pikk protsess. Juba kevadel ja suvel kasvatasime, korjasime, kogusime nii oma põllult kui Eestimaa puhastest metsadest taimi – ravimtaimi, lehti, juuri, varsi, õisikuid ning kuivatasime neid nii ravimteeks kui kosmeetika sisse looduslikeks värv- ja lõhnaineteks. Enamus aineid, mis meie tehtud seebi sisse lähevad, kõlbab ka suhu pista – olen püüdnud koos meie farmatseutidega retsepte välja töötades lähtuda sellest, et kui kosmeetika või hooldustoodet saab värvida, kaunistada, lõhnastada looduslikult, siis seda ka teeme. Kohvi lõhn või kreemias toon tuleb kohvist, kollane värv kodumaistest võilillenuppudest jne. Iga toode on käsitöö – valminud toode toote haaval oma kätega, masinaid tootmisprotsessis ei tarvitata ning ise enesest mõistetavalt me ei testi oma tooteid loomadel. Hetkel on meil välja töötatud kolm imelist seebiretsepti ning kolm imelist vannisoola – tootearendusprotsessis on dushigeelid, shampoonid ning kehaõlid. Lisaks retseptide välja töötamise, testimise ja valmistamisega tuleb arvestada ka sellega, et seep vajab järelkümsemisaega, et saavutada õige pH tase ning annaks parimaid tulemusi kasutusel. Seega täna vormi valatud, homme kuivama asetatud seep saab pakke- ja kasutamisvalmiks alles kahe kuu pärast.

Suur osa E&S toote protsessist hõlmab aga ka välimust – logo on meil aastaid juba olemas ja kasutuses aga etiketid pudelitele, purkidele, karpidele on alles kujundamisel ning see on üks oluline osa tööprotsessist – tahan ju, et kõik kaunis välja näeks ning esindaks meie tooteid nii nagu nad väärt on. Seega on suur osakaal ka õigetel pakenditel, õigel kujundusel. Tahaksin kasutada pakendites vaid taaskasutatavaid materjale – papp, PET jne.  Kujundasin eile etiketi näidised meie Kohvi-Argaaniaõli seebile…  mis teie arvate, milline on kõige parem lahendus – mida peaks lisama/eemaldama/muutma? 🙂 Kujundan pakendid ise valmis (olen täiega excited kogu protsessist!!), siis saadan valmis ideed ja näidised kunstnikule ja trükki. Kellel häid ideid, kuidas-mida lahedalt teha võiks, millised pakendid teile meeldiksid ja milliselt pakitud tooteid osta eelistate  — kirjutage mulle! Iga hea idee või kasuliku näpunäite puhul, mille kasutusse võtame, saadame idee autorile auhinnaks kauni ja hinnalise SPA-kinkekomplekti!

https://www.instagram.com/p/Bn_SxVJHkCB/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoPZ1zKnOyi/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoPOm7xHfrB/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoHHYfBHwqx/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoOET0sHL3z/?taken-by=elishevashoshana

 

https://www.instagram.com/p/BoHCFxLHYyP/?taken-by=elishevashoshana