NordenBladet – Kas tunnete vahel, et vajate lisainspiratsiooni, uusi emotsioone, midagi uut. Mina leian inspiratsiooni peamiselt blogidest-vlogidest. Surfan tihti blogilt-blogile (vlogilt-vlogile), ent ega see inspiratsiooni leidmine polegi kerge. Täna vaatasin erinevaid rootsi blogijaid ning sattusin Janni Olsson Delér´i blogile ning sealt omakorda tema abikaasa Jon´i vlogile – täiesti fantastiline blogijate paar! See, kuidas nad vlogivad on lihtsalt  – super lahe! Love it so much!

Imestasin, et pole nende blogisid varem näinud, sest loen tihti erinevaid rootsi blogisid. Muuseas, kes armastab blogisid, Rootsis on väga palju super häid blogijaid! Mulle meeldivad blogid-vlogid, millel on kvaliteet taga – kus on näha nii pühendumist, entusiasmi kui ka vaeva – kvaliteetsed pildid, läbimõeldud süzee jne. Aga täna tooks välja need kaks blogi.

Jon´i ja Janni blogidest ( vaata: jonolssondeler.com ja janniolssondeler.com)  kumab nii palju POSITIIVSUST! Mul klikkis kohe ära – mulle meeldivad “Yes” inimesed – positiivsed inimesed, kes näevad elus head, mitte halba. Kes elavad täiel rinnal, samas oskavad hinnata väikeseid asju elus, toetavad ja amrastavad üksteist, on ambitsioonikad, parajalt edevad ja oskavad elust rõõmu tunda. Samuti paistab silma kui inimestel on hobid. See on tunda, kas tehakse midagi kirega või niisama – nende postitustest on näha, et ollakse hingega asja juures – katsetatakse uusi kaameraid, suheldakse vahetult fännidega, avatakse ennast, ollakse täis energiat – rääkimata aktiivsest ja sportlikust eluviisist, mida mõlemad harrastavad. Olen täna terve päeva koos Jon´i ja Janni Olsson Delér´iga veetnud – lihtsalt ei saanud pidama. Hetkel on tunne, nagu oleksime juba ammused sõbrad. Võtsin arvuti isegi jooksulindile kaasa, et Jon´i vlogisid vaadata.. Hehee.. Märkamatult olin kõvasti trenni teinud, sest aeg lihtsalt lendas nii kiiresti. Aitäh teile nii lahedate vlogide-postituste eest! Olete väga positiivsed ja inspireerivad!

Tänast blogi jääb aga lõpetama üks Jon´i lause. Tsiteerin: “When you think it´s enough, double it!” (Kui te arvate, et on juba küllalt, duubeldage seda). Mõttetera, mis sobib pea igaks olukorraks. Päikest- kallistan!

https://www.instagram.com/p/BXLFSBLACm0/?taken-by=jonolsson1

https://www.instagram.com/p/BlV5hp9gGzP/?taken-by=jonolsson1

https://www.instagram.com/p/BkkwblzgEJJ/?taken-by=jonolsson1

https://www.instagram.com/p/BmkwafWnT-D/?taken-by=jannid

https://www.instagram.com/p/BlyTWh-n4nm/?taken-by=jannid

https://www.instagram.com/p/Bi2RmTEna5y/?taken-by=jannid

Avafoto: Jon ja Janni Olsson Delér (Väljavõte videost)