NordenBladet — HERA (Humanities in the European Research Area) võrgustik otsib osalejaid 23.-26. septembril Slovakkias Smolenices toimuvasse seminari.

Ürituse eesmärk on toetada akadeemilisi kontakte ja kogemusevahetust noorte teadlaste vahel ning pakkuda enesearendusvõimalusi praeguse teaduspoliitika seisukohalt tähtsates valdkondades. Seminari töötoad sobivad erinevatel karjääriastmetel olevatele noortele teadlastele. Osalejatel palutakse esitleda oma uurimistööd ning nad saavad seda arutada toetavas, multidistsiplinaarses keskkonnas. Eestist saab osaleda kaks humanitaarteadlast, kes on kas kuni 35-aastased või on parajasti doktoriõppes või kel doktorikraadi kaitsmisest on möödunud vähem kui seitse aastat. Ajapiiranguid võib pikendada lapsehoolduspuhkusel või kaitseväeteenistuses veedetud aeg või muu mõjuv põhjus. Osalemiskulud katab HERA võrgustik.

Huviavalduse koos kuni leheküljepikkuse motivatsioonikirjaga palume saata hiljemalt 20. juuliks aadressidele katrin.kello@etag.ee ja daniele.monticelli@tlu.ee

Eeldame ajakohase CV olemasolu ETISes.

Lähem info: katrin.kello@etag.ee

Allikas: Eesti Teadusinfosüsteem
Loe kõiki NordenBladet´i “Eesti uudised & info” rubriigi artikleid SIIT