NordenBladet – Kas olete märganud viimasel ajal, et teie silm jääb seisma numbril 1 või selle kombinatsioonidel? Neid märke ei näe te niisama, neil on palju suurem tähendus teie tuleviku jaoks. Märke läbi numbrite saadavad teie enda kaitseinglid – nad valvavad teid ning neil on oskus teie mõtteid ja tähelepanu suunata. On inimesi, kes oskavad märgata inglite poost saadetud märke ent paljud ei pane neid tähele või ei oska tõlgendada. Kui te neid numbreid näete, siis olge õnnelik – teie kaitseinglid on teie kõrval!

Maagiline sõnum läbi numbrite 1, 11, 111 ja 1111

Mida rohkem te numbrit 1 näete, seda tugevam on sõnum ja seda lähedamal on see prohvetlik ettekuulutus, mida teile öelda üritatakse.

Numbri 1 pidev nägemine viitab sellele, et te ei tohiks alla anda, peate võitlema olukorraga, mis teile on antud. Olete eluetapis, kus mingis aspektis võib tunduda, et asjad on niiöelda segamini. Number 1 toob lootust ja näitab, et asjad muutuvad paremuse poole.

Numbri 11 pidev nägemine viitab sellele, et teie ellu saabub peagi uus periood. Olgu siis selleks perioodiks uue suhte algus, uus töökoht, lapse sünd või parem tulevik. Igatahes kõik ühed on alati positiivsed ettekuulutused. Number 11 nägemine annab mõista, et olete hakanud mingit rasket perioodi seljataha jätma ning teie teele tulevad uued võimalused. Inglid soovivad anda teile sõnumi, et hoiaksite end optimistlikuna ja ei laseks ühelgi negatiivsel asjal end kõigutada. Peagi saabub teie ellu palju valgust ja positiivsust.

Numbri 111 kombinatsioon viitab, et teie ellu on toodud “keegi” ehk inimene, kes aitab teil edasi astuda parema tuleviku poole. Märgake inimest, kes soovib teile head, osake näha positiivsust uute inimeste suhtes või kaugest minevikust tagasi tulnud hingede suhtes. Number 111 annab märku, et täna võib keegi teie kõrval olla, kes tuleb abistama, õpetama ja looma teed parema tuleviku jaoks.

Numbri 1111 nägemine on ilmselge märk, et olete jõudnud punkti, kus elu hakkab võtma pöördkäiku. Kõik muudatused, kõik vihjed, mis elu pakub tuleb vastu võtta. Ärge nüüd magage maha võimalust, mis teile parema tuleviku jaoks antakse. Olge tark ja analüüsige läbi kõik olukorrad, ärge kartke riskida. Põhiliseks märksõnaks on see, et te ei tohi vaadata uusi võimalusi läbi hirmu, vaid minge niiöelda positiivselt tundmatusse. Kui näed numbrit 1111 siis mõelge oma soovidele – kui need soovid tulevad südamest ja armastusest, siis võivad need väga suure tõenäosusega täide minna. Aga ärge unustage, inglid teevad hästi vahet südamesoovil ja ahnusel.