Maailma on koos lihtsam muuta, kui üksinda. Selle eesmärgi saavutamiseks koondab üleilmne noortevõrgustik GYAN noorte energiat ja organisatsioone, mida need noored esindavad.

Mis on GYAN?

GYAN on rahvusvaheline noorteorganisatsioon, mis ühendab maailma noorteliikumisi, kutsudes üles koostööle, et noorte tegevusel oleks maksimaalne toime.

Mida GYAN pakub?

  • Internetikogukond noorterühmade koostööd toetavate veebipõhiste vahenditega
  • Teave ja allikad
  • Võimalused osaleda üleilmses otsustusprotsessis, tegutseda koos igas vanuses inimestega ning muuta maailma.

Leia oma koht selles
Sinu organisatsioon võib liituda aktiivsete noorte üleilmse võrgustikuga, mis esindab tohutut kasvavat ühendust, kuhu kuuluvad noorte juhitud ja noortele suunatud organisatsioonid rohkem kui 190 riigist.

Mida on GYAN seni saavutanud?

  • Aitas 2000. aastal saata rekordilise arvu noortedelegaate ÜRO Peaassambleele ning aitab noortel jätkuvalt osaleda ÜRO töös.
  • Lõi noorte nõuandekomisjonid ÜRO asutuste, riikide valitsuste ja valitsusväliste organisatsioonide jaoks.
  • Määratles noorterühmade ees seisvad probleemid ja nende vajadused ning aitas neid vastavalt, luues sellised koalitsioonid, nagu Global Youth Coalition on HIV/AIDS (GYCA), Youth Movement for Democracy ja muud.
  • Julgustas noori osalema aktiivselt aastatuhande arengueesmärkide saavutamisel.

Vaata ka:
Noorte veebisaidid väljaspool Euroopat – palju praktilist teavet töökohtade, karjääri, välismaal reisimise, hariduse, raha, tervise ja noorteteenuste ning muude küsimuste kohta

Praktika ELi delegatsioonis ÜRO juures. Mida te praktikandina teete? Kes saavad kandideerida? Kuidas kandideerida?

Avafoto: United Nations peakorter (NordenBladet)

Märksõnad: noor, noored, noorteorganisatsioon, GYAN, ühendus, rahvusvaheline organisatsioon, noorteliikumine, noorteliikumised, koostöö, internetikogukond, internet, veeb, veebipõhine suhtlus, kuidas mina saan maailma muuta, kuidas sina saad maailma muuta, kuidas liituda, kes võib liituda, kas võib liituda, ÜRO, delegaat, noordelegaat, poliitika, politoloogia, komisjon, noorterühm, areng, arengurühm, arengueesmärk, arengueesmärgidk, kogu vajalik info, European, Youth, United Nations