NordenBladet — Noore mehe elu muutus aastal 2016, kui ta kohtas tee ääres kahte hüljatud kutsikat. Nüüdseks on kolmik lahutamatud ja reisivad kõik koos mööda maailma, vahendab Business Insider.

Jordan Kahana oli parasjagu autoga kulgemas mööda Arizona teelõiku, kui märkas kahte pisikest räämas koera. Reisi eesmärk oli sõita sõprade juurde uut aastat vastu võtma, aga lõppes koertega hoopis veterinaarhaiglas. Vedelikupuuduse käes vaevlevad koerad said abi ja nende vanuseks määratleti 8 nädalat. Loomakeste seisukord mõjutas meest nii tugevasti, et ta otsustas koerad omale jätta.

https://www.instagram.com/p/BejZ7E1haEU/?taken-by=jordankahana

https://www.instagram.com/p/BePOK7KhuBe/?taken-by=jordankahana

Koerad said nimeks Sedona ja Zeus ning elavad nüüdseks oma peremehega õnnelikku elu. Kolmik on tänaseks läbi reisinud 35 USA osariiki ja jaganud oma kogemusi sotsiaalmeedias. Nende Instagrami lehel on praeguseks üle 66 000 jälgija. Eelmisel aastal otsustas mees loobuda oma igapäevatööst digitaalse meedia valdkonnas ja keskenduda edaspidi vaid reisimisele. Kahana oli juba enne koerte leidmist planeerinud tööst loobuda ja ostis üheotsa pileti Balile. Koertega kohtumine muutis mehe plaane ja ta otsustas riiki jääda. Et reisimiseks raha tekiks, teeb mees vabakutselist tööd. Ta säästab raha sõprade juures ööbimisega. Lisaks Ameerikale, on mees reisinud ka Kanadas, kuhu on tulevikus plaan veelgi minna. “Banff on maagiline paik ja sooviksin koertega minna lisaks Vancouver´isse, kui seal parasjagu ei saja.”

Koerte adopteerimine on sundinud meest läbi tegema ka mõningaid elumuutuseid. Ta on õppinud juba hommikul vara olema virgas, kuna koerad soovivad seitsme paiku õue pääseda. Reisimine on õpetanud paindlikkust, kõik ei lähe planeeritult. Näiteks rahvusparki ei või lemmiklooma kaasa võtta, aga see meest ei morjenda. “Reisimisest tekkiv vaimne kasv loob elus muutuseid.”

https://www.instagram.com/p/Bd1Y6rqhNsy/?taken-by=jordankahana

Avafoto: Jordan Kahana ja ta koerad (Instagram @ jordankahana)