NordenBladet — On inimesi, kes on kassidest lummatud, aga leidub ka neid, kellele neljajalgne nii väga meeltmööda pole. Kassiarmastajatele rõõmustav uudis – Telegraph kogus kokku sihtkohad, mis peaks kassisõbrale eriti meeltmööda olema.

Need linnad ja vaatamisväärsused sobivad ideaalselt kassiarmastajatele:

Aoshima saar, Jaapan
Kas vajad oma ellu rohkem kasse? Aga sea siis suund Aoshima saarele, kus leidub kasse inimestest rohkem. Lõuna-Jaapani saarele on kogutud kokku palju kasse, kes tegeleks hiirte püüdmisega. Ka Tashirojima saarel on palju kasse, aga näiteks mitte ühtegi koera.

https://www.instagram.com/p/BeYFSX_AQ_w/?tagged=aoshima

Bayou Corne, Louisiana
Linna elanikud on suure augu (Bayou Corne Sinkhole) tõttu linnast minema kolinud, aga kassid seevastu alles jäänud. Kümned metskassid elavad jätkuvalt sealses piirkonnas, keda saab vaatamas käia.

Londoni kassikohvik
Londonis on piisavalt vaatamisväärsuseid ja ka kassisõbrad on seal oodatud, nimelt kassikohvikus. Esimene kohvik avati Taiwanis aastal 1998, misjärel avati taolisi kohvikuid üle kogu maailma.

Amsterdami kassimuuseum
Amsterdami kassimuuseum Katten Kabinet ei pruugi olla kõikide listis, mida kindlasti külastama peaks, aga ometi on see turistide seas üsna populaarne. Muuseumis on tuhandeid kassidega seotud teoseid.

Ujuv kasside varjupaik Amsterdamis
Peale kassimuuseumit (või enne) võib oma suuna seada De Poezenboot´i, kus hoolitsetakse hüljatud kiisude eest.

https://www.instagram.com/p/BaMnb_yhEWA/?tagged=depoezenboot

Kuching, Borneo
Kuching´i tuntakse, kui kassilinna selle tõsise kassihullustuse tõttu. Linn on saanud tunnustust parima linnana, kus kassidel meeldib pesitseda ning iga nurga pealt võib leida kassifiguure.. Ka seal linnas on kasside temaatikaga seotud muuseum.

Need ülalmainitud paigad asuvad muidugi välismaal, aga kas oled meie armsas Eestis asuvat kassikohvikut külastanud? Südantsoojendav Nurri Kassikohvik asub Tallinnas.

https://www.instagram.com/p/BdIUUmyAHsd/?tagged=kassikohviknurri

Avafoto: Kassikohvik Nurri (Instagram @ nichya_voda)