NordenBladet — Puhkusereis tundub justkui viimane õlekõrs, mille abil suhe päästa, aga kas see ikka toob soovitud edusammud? Huffington Post selgitas välja, et kui suhtes on kriitiline periood, võib puhkusereis asjad hoopis hullemaks ajada.

Uuringus osales 2128 abielus olnud ja lahutanud Suurbritannia paari, kellest 40% vastas, et broneeris reisi just selle eesmärgiga, et abielu päästa. 36% vastas, et puhkusereis aitas abielu koos hoida ja ülejäänul muutis kehvemaks. “Paljud paarid, kellel on suhtes probleeme, loodavad, et kui saavad igapäevasest stressist ja rutiinist välja, suhte probleemid lahenevad,” ütleb Slater & Gordon´i pereõiguste juht Amanda McAlister.

40% vastanutest tundis, et puhkusreis tekitas paari vahel vaid närvilisust juurde. 27% vastanutest jällegi otsustas lahku minna kahe nädala jooksul peale reisi. 15% vastajatest tundis reisi ajal, et ei olegi enam nii armunud ja 8% vastajatest jättis reisi keset puhkust pooleli. “Üks olulisemaid aspekte on see, et puhkekeskkond on põhimõtteliselt tehislik keskkond ja paari vahelised probleemid jätkuvad kodus hiljem edasi,” ütleb McAlister.

Avafoto: NordenBladet