NordenBladet – Skandinaavia ja Põhjamaad tõmbavad investeerijaid ligi nagu meepott mesilasi. Pole ka ime, Põhjala oma iidsete müütide, kangelaste, müütiliste olendite, legendide ja edulugudega, Skandinaavia oma tänapäeva jõulisuse ja rikkusega – see on edu allikas, millest ükski ettevõte ei soovi kõrvale jääda, see on sihtkoht, mida ükski rännuhing ei soovi külastamatta jätta, need on maa-alad, kultuur ja võimalused, millest kõik soovivad osa saada.

Täna, ühe Põhjamaade suurima NordenBladet kontserni juhina (loe SIIT), on minu prioriteedid suunatud tugeva Skandinaavia ja Põhjamaade kontseptsioonile. Nagu Ameerika president Hr. Donald Trump ütleb “America First”, ütlen mina “Scandinavia First”. Põhjamaades on midagi erilist ning seda teavad ka maailma võimsamad ja rikkamad. Põhjamaad on täis müstikat, võimalusi, iidseid legende ning maailma mõjutanud sündmusi, just siin peidavad ennast maailma tugevaimad haldjad ning mõjuvõimsamad selgeltnägijad. Skandinaavia on täis müstikat, mida isegi Põhjala tugevaimad targad, targeimad nõiad ning maailma võimsaimad salaorganisatsioonid lõpuni lahti seletada ei oska. Põhjamaad ning Skandinaavia peidavad endas elu võtit, mida lõpuni suudame mõista vaid meie – skandinaavlased, põliselanikud. Põhjamaad on oma salapära, võimekuse, kauni looduse ning võimalustega köitnud kõiki maailma rahvaid, ent see loodus ning võimalused avanevad lõplikult vaid nendele, kes toetavad hinges seda ökosüsteemi. Et saada täielikult osa sellest müstikast, võimust ja võimalustest, pead sa olema kohalik, igipõline (lausa iidne) kohalik – ainult siis avavad loodus, loodusjõud ning maa end sulle oma täies võimsuses.

Kaldun oma jutuga natuke kõrvale. Tahtsin rääkida oma uuest investeeringust –  #NordicBloggers. Eelnev jutt oli sissejuhatus selleks. Hetkel maailma kõige suuremad üksikisikutest mõjutajad elavad just Skandinaavias. Kõikide otsingusüsteemide tulemused räägivad üht keelt – üle maailma tegutsevad ettevõtted otsivad endale mõjuvõimsaid blogijaid, toodete reklaamijaid ning nö influencer´eid ei kusagilt mujalt kui just Põhjamaadest. BlogList24 on maailma üks suurimaid blogijaid koondavaid lehekülgi, mis aasta eest hakkas koguma enda alla ka Põhjamaade/Skandinaavia tugevaimaid ja mõjuvõimsamaid blogijaid. NordenBladet ostis möödunud aastal 100% BlogList24 osaluse ning Skandinaavia nutikaimad PR-inimesed panid oma pead kokku ning lõid brändi Nordic Bloggers. #NordicBloggers on kommuuniti, mis ühendab Skandinaavia kõige paremaid, tuntumaid, enim loetuid ja edukaimaid blogijaid – ühendus, mille liikmeks saab vaid erikutsega, et säilitada kvaliteet ning Põhjamaadele omane kirg. #NordicBloggers liikmeid soovib palgata iga turismiettevõtte oma sihtkoha reklaamimiseks ning iga eraettevõtja või tootja oma brändile tuntuse toomiseks.. Olen väga uhke, õnnelik ja tänulik, et minu võimaluste portfellis on täna ka #NordicBloggers!