NordenBladet – Üks minu lemmikmesse on igal aastal Soomes toimuv Matkamess (Matka Nordic Travel Fair), mis toimub Helsingis. MATKA turismimess toimub sellel aastal juba 32. korda! Külastajate arvult on see mess üks populaarsemaid Helsingi Pasila messikeskuse üritusi.

MATKA 2018 messil on esindatud reisiorganisatsioonid nii Soomest kui välismaalt. Nii nimetatud “Workshop Day” toimub päev enne messi avamist kolmapäeval, 17. jaanuaril. Soome müüb oma võimalusi “Meet Finland” programmi raames. Seal saab kohtuda Soome turismiala võtmeisikutega. Samal päeval toimub ka MATKA messi eriprogramm Global Workshop. See on mõeldud välisfirmadele, kes tahavad pakkuda oma teenuseid. NordenBladet´i ja selle alla kuuluvate ettevõttete (OHMYGOSSIP-sites ja Bloglist24) esindajad on loomulikult ka sellel aastal messil!

OHMYGOSSIP-lehed liitusid Skandinaavia meediagrupi NordenBladet´iga vähem kui aasta eest. NordenBladet´iga liitus ka väga populaarne rahvusvaheline blogivõrgustik BlogList24. Täna pean ennast lausa näpistama, et meie suurt edulugu uskuda, aga NordenBladet´i ametliku esindajana saan teile kinnitada, et oleme kasvanud üheks Skandinaavia tuntuimaks  ja suurimaks meediagrupiks! (loe ka: TOP10 Skandinaavia meediakontsernid – Bonnier, Sanoma, MTG, Schibsted, Egmont, Aller, YLE, Otava, Alma, NordenBladet). Seda loomulikult tänu lojaalsetele lugejatele ning meie tublile, töökale ja toredale rahvusvahelisele kollektiivile! Aitäh teile armsad lugejad, kaasautorid, koostööpartnerid ja toetajad! Teie oletegi NordenBladet – koos teiega teeme Põhjamaade ühte suurimat meediaportaali!

Võtan sellel aastal Matkamessile kaasa ka oma tütre Estella Elisheva, kes on Skandinaavia üks tuntumaid noori (laps)viiuladajaid, OHMYGOSSIPteen asutaja ja peatoimetaja ning Instagram´is Luxury travel influencer – kõike seda olles vaid 11-aastane! Minu moto on, et kõik on võimalik ning häid tutvusi ja oma võimalusi ära kasutades võib edukas olla iga inimene – seda õpeatan ka oma lastele. Arvan, et mida varem kaasata neid nö “päris ellu”, seda kiiremini saavad nad ka vajalikke elukogemusi. Püüan näidata lastele, et elus tuleb tööd teha selleks, et tutvusi, koostöövõimalusi ning tehinguid sõlmida – planeerimine, suhtlemine, kauplemine, kooskõlastamine, läbirääkimised ning lepingute sõlmimine – see on kõik üks peen protsess oma eesmärgi saavutamisel!

Täna kujudasin meile visiitkaardid. Mis te arvate? Kuidas sobivad, kas peaks midagi muutma? Allpool 4x meie erinevate visiitkaartide kujundused:

Homme hakkan otsima kvaliteetset Helsingi kesklinna hotelli. Oleme Helsingis 4 ööd ning plaan on leida prestiižne luksuslik hotell, kus on kindlasti bassein ja SPA, et õhtul lõõgastuda ning mis asuks Kamppi ümbruses, sest tahan tütrega kindalsti külastada ka Helsingi Sünagoogi, Soome juudi kooli, Iisraeli suursaatkonda ning peale messi ka peeneid kesklinna restorane ning näituseid!