NordenBladet – Olen üks meeletu unistaja, kuid mitte selle igavas ja negatiivses mõttes. Mul on elav fantaasia, liiga elav, et seda kohati normaalseks pidada. Kuid kes suurelt ei unista, selle soovid jäävadki vaid väikeseks kärbsemustaks pesemata laelambil. Mulle meeldib unistada ja see on minu meelest üks parim ning meeldivaim ajutreening ning “lühikese” vaba-aja sisustusviis. Näiteks kui ma sõidan autoga lastele järgi, kui mul on kuskil mõttetu paus – siis kukun ma kohe unistama. Minu lemmikunistamine algab umbes nii: Mida ma teeks siis kui… ja sealt läheb mõte lendu…

Minu nö unistamine on pannud aluse mitmetele suurtele reaalselt täitunud projektidele. Näiteks olen ma terve elu imetlenud täna juba 67-aastast Arianna Huffington´i. Alustasin OHMYGOSSIP brändi loomist 2007 aasta lõpus ning siis mõtlesin, et vot selle naise sarnane ma soovin olla – tugev, võimekas, mõjuvõimas, iseseisev, uudne jne. Siis oli see unistus, täiesti pöörane ja ebarealne unistus. Kõndisin oma unistamisega nii tugevalt sama jalga, et julgesin mõni aasta hiljem oma blogis isegi kõva häälega välja öelda, et ühel päeval olen meediamaastikul kõvem tegija kui Arianna Huffington (sellest võite lugeda SIIT) 2009. aastal oli Huffington ajakirja Forbes hinnangul kõige mõjukamate meedias tegutsevate naiste nimekirjas 12. kohal. 2014. aastal oli ta Forbesi kohaselt mõjukuselt 52. naine maailmas. 2011. aastal omandas meediakorporatsioon AOL Huffington Posti 315 miljoni dollari eest. Huffingtonist sai The Huffington Post Media Groupi president ja peatoimetaja.

Minu tähelend päris tema latini pole veel küündinud, ent mul on ka vanust esialgu pea poole vähem ning lisaks läbilöögile online ja print-meedias olen end jaotanud mitme erineva projekti vahel – arendan maailmas suurt populaarsust kogunud enda loodud moebrandi Ohmygossip Couture (t-särgid, casual wear, ehted), lõin tütardega ettevõtte Elisheva & Shoshana, olen oma viiuldajast 11-aastase tütre Estella Elisheva manager ning 7 maailmakuulsa staari Twitteri ja FB konto haldaja ja promootor. Minust on viimase kümne aasta jooksul saanud Skandinaavia võimsam naine sotsiaalmeedias (vt. SIIT ja SIIT). Ma ei häbene seda uhkusega välja öelda – olen parim sotsiaalmeedias – suurim, tuntuim, laigituim, sheerituim ja kroonin kõikide ededabelite tippe. OHMYGOSSIP ja NordenBladet on Skandinaavia tuntuimad meediabrändid sotsiaalmeedias, millel üle 150 000+ regulaarse unikaalse lugeja päevas ning üle 5+miljoni sotsiaalmeedia järgija. Meie sotsiaalmeedia turundusportfelli ihkavad ja kadestavad ühtviisi nii Eesti tuntud tegijad (Ekspress Meedia, Eesti Meedia) kui Skandinaavia suurimad meediad – Schibsted, Bonnier, Alma Media jt. Jah, see mis ma nüüd tegin on uhkustamine ja mõneti ülbitsemine, aga see mispärast ma seda teen on positiivne – minu sõnum teile on hoopis see – uskuge oma unistustesse, mida suuremalt usute, seda rohkem saavutate! Uskuge ka ebareaalseid asju, sest suure tahtmise juures on pea kõik võimalik!

Milline on ühe unistuse elu alates unistuse tekkimisest reaalsuseni? Kui unistate suurelt ning püüate oma unistust ellu äratada, siis võite kindlad olla, et suure unistuse puhul esimesed asjad millega kokku puutute on õelus, pahatahtlikkus, teie idee surmavalt solvamine, mahategemine, negativism ja kõik muu, mis püüab teile öelda: ole tavaline, ära erine massist, ära ise mõtle, ära tee midagi mis teistest erineb, ära looda, ära usu, ära taha midagi rohkemat jne… Võite täiesti kindlad olla, et kui keegi tunneb, et teie ideel on jumet, siis ta püüab seda teilt varastada (või varastab, kui te pole ettenägelikud olnud) ning kui jääte kellelegi teele ette, siis selle asemel, et teha koostööd, tehakse teid maha, mustatakse, püütakse alandada. Väga hea ütlus on: FIRST THEY LAUGH, THEN THEY COPY! Ehk kõigepealt naerdakse teie üle, ent siis kui saadakse aru, et te olete tegija, siis kukutakse kopeerima. Seega – kui teil on unistus, olgu siis reaalne, ebareaalne või täiesti ebareaalne – uskuge endasse! Kõik on võimalik! Kes mitu korda kukub ja nägupidi poris on olnud, see tõuseb taevasse veel suurema, julgema ja säravama sähvaka saatel! Kõik on võimalik! Veelkord, uskuge endasse!

Järgmises blogis räägin teile juba oma järgmistest reaalsetest, ebareaalsetest ja täiesti ebareaalsetest unistustest, soovidest ja ettevõtmistest!!