OHMYGOSSIP – Näitleja ja lauljanna Diana Klas (50) avaldab Ohmygossip.ee´le, et lahkus Keskerakonnast põhjusel, et ei kannata reetmist: “Nad reetsid Edgari, minu silmis oli see just nii. Me oleme inimesed, keegi pole laitmatu, aga truudus on minu jaoks oluliseim kõigest.”

Diana Klas, te astusite Keskerakonnast välja. Miks?
Olin pikki aastaid Keskerakonna liige ja sain selle eest nii hurjutada kui ka kiita. Mind kutsus Edgar Savisaar ja mina lootsin sel ajal ja just selles parteis esindada pensionäride, invaliidide, paljulapseliste perede ja madalapalgaliste huve. Paljude jaoks olen ma vaid artist, laulja, näitleja. Kirjutatakse, et “klouni koht pole volikogus”. Aga ma ei leia nii. Kui ma ka olen kloun, siis ise enda õnnetus elufilmis. Rahvale olen ma pakkunud alati armastust ja abi niipalju kui mul jätkub jõudu ja tahet.

Praegune Keskerakond on mulle võõras. Nad lubavad asju, mille vastu hiljuti veel võitlesid. Nad reetsid Edgari, minu silmis oli see just nii. Halba ma midagi ei ütle, eks igaüks teab, kes ja kus mingi käkiga end kokku määris. Me oleme inimesed, keegi pole laitmatu, aga truudus on minu jaoks oluliseim kõigest!

Kas plaanite astuda mõnda teise parteisse?
Hetkel teisse pareteisse pole plaani astuda. Kandideerin kohalikel valimistel Tegusa Tallinna ja Savisaare Liidus, Tegusa Tallinna nimekirjas. Olen taas tagasi Tallinnas ja kandideerin Kristiine rajoonis. Minu number on 1092.

Mulle meeldib, et Urmas Sõõrumaa ei halvusta kedagi, on nõus kõigiga koostööd tegema ja ei kasuta reklaamklippides loosungeid, et umbes, hoidke eest, meie tuleme või kui tuleme jääb teist märg plekk järgi. See on nii tobe. Urmas on inimene kes suutis panna mind uskuma, et veel võiks midagi teha siin poliitikas. Mul on hea meel, et ühinesime Edgariga. Aitame koos tema valijaid ja endi omi. Loodan,et meie kooslus on tugev. Vanale Keskerakonnale ei taha nagu üldse hetkel mõelda.

Kui teist saaks kultuuriminister, siis mida teeksite teisiti, kui praegu?
Minust ei tule ei kultuuriministrit ega linnapead ega hoidku jumal ka peaministrit. Olen tavaline näitleja, kelle süda valutab ja tahan volikokku just sotsiaalteemade eest seisma minna, mitte Aida aariat laulma.

Milline on teie arvates praeguse valitsuse kõige vääram samm või tegu ning miks?
Üks valitsus võtab üle teise valitsuse väärad teod ja nagu supis maitsestab seda veelgi tugevamate taimedega. Ma pole paljude asjadega rahul. Süda valutab, sellepärast kandideeringi.

Avafoto: Diana Klas (Erakogu)
Allikas: Ohmygossip.ee