OHMYGOSSIP – “Ikka ja alati on konkurents, ükskõik millises valdkonnas töötada. Seda tuleb võtta kui võistlust iseendaga. Ebaõnnestumistel, mida tuleb modellidel ette rohkem kui muudel erialadel, tasub meeles pidada, et see on lihtsalt äri ja ei midagi isiklikku,” räägib modell Brititta Liivak ajakirjale Mood, vahendab OHMYGOSSIP.

Brigittale meeldib modellitöö juures kõige enam spontaansus ja võimalus pidevalt reisivalmis olla ning seigelda ja uusi maid avastada. Samuti ei tee ta saladust sellest, et soovib rikkaks saada, ning mõnedel väljavalitutel see modellinduses õnnestubki. Kui temalt küsida, mis on kolm asja tema to do list´is, siis põrutab noor naine julgelt: “Õppida ära veel üks keel, sünnitada kolmikud, saada rikkaks nagu troll.”

“No eputada mulle meeldib ka, see on ikka hea tunne kui saad hea töö, kus proffide poolt üles tuunitakse, lisaks veel muheda seltskonnaga aega veeta ning tagatipuks endast ilusaid pilte ka. Kõlab nagu unistus ja seda see ongi. Selle nimel tasub need lõputud tulemusteta castingud ja paar keerulist klienti ära kannatada.”

 

https://www.instagram.com/p/BL3fdqhhOtD/?taken-by=brigit.l

https://www.instagram.com/p/BONe1NKhbUa/?taken-by=brigit.l

https://www.instagram.com/p/BUxiwbcFV3f/?taken-by=brigit.l

https://www.instagram.com/p/BUxjBOxF8iw/?taken-by=brigit.l

Avafoto: Brigitta Liivak (Instagram/ @brigit.l)
Allikas: Mood