OHMYGOSSIP — Hommikud mööduvad paljudele kiiruse tähe all, eriti, kui lisaks enda eest hoolitsemisele tuleb viia ka lapsed kooli või päevahoidu. Leia paar minutit aega ka enda ja kallima jaoks – varahommikused hellitused teevad paarisuhte jaoks imesid, vahendab The Huffington Post. Kui võtad varajastel hommikutundidel need kaheksa nippi kasutusele, võid üsna kiiresti oma suhtes näha positiivseid muutuseid!

1. Kõik saab alguse pilkudest
Igaüks teab, kui põnev oli suhte alguses armumise perioodil kallima silmadesse vaadata. Teisele inimesele keskendumine ja otse silmadesse vaatamine ei peaks jääma ainult suhte algusaega. Lisaks ühtekuuluvustundele loob see ka mõnusat särinat teie vahel. Lihtne viis hommikuseks ühiseks ajaks on kahekesi hammaste pesemine peegli ees. Vaadake sel ajal peeglist üksteisele silma.

2. Kallistage hommikuti
Kui üks teist tõuseb hommikuti tunduvalt varem, on mõnus tava voodis teineteist kallistustega hellitada.

3. Ärgake samal ajal
Kui tööle mineku aeg vähegi klapib, tõuske samal ajal voodist üles. Hommikud on paarisuhte kannalt olulised, just nagu õhtudki – vestelda, kuidas läheb, rääkida eesseisva päeva tegemistest/plaanidest.

4. Armastuse jagamise rutiinid hommikuti
Paljudel paaridel on kombeks töölt tulles õhtul kahekesti diivanile vajuda ja telerist midagi põnevat vaadata. Võta analoogsed rutiinid kasutusele juba hommikul, mille läbi loote teineteisega tugeva sideme juba enne tööpäeva. Kuidas tunduks süüa hommikusööki kõrvuti laua ääres, selle asemel, et üks lürbib oma kohvi tööle sõites autorooli taga või teine samal ajal, kui otsib lastele riideid valmis? Ühiseks söömiseks ei kulu tegelikult üldse palju aega – 15 minutist täiesti piisab.

5. Suudlus enne tööleminekut
Suudlus enne tööleminekut on lihtsaim viis näitamaks, et ta on sulle kallis. Pole oluline, kas tegemist on õrna või kirgliku suudlusega – ära lihtsalt unusta seda!

6. Mobiiltelefoni ja iPad´i keeld
Kuna enamik meist on hommikuti rohkem või vähem hõivatud, ära kasuta seda väärtuslikku aega nutiseadmele, vaid veeda see koos kallimaga. Küsi kallimalt, kuidas ta end tänasel hommikul tunneb, milline päev ees ootab jne.

7. Tiimitöö
Laste äratamine, hommikusöögi valmistamine, riietumine ja lasteaeda või kooli viimine on paljude lastega perede rutiin, mis kordub päevast päeva ja aastast aastasse. Ära jäta neid kohustusi ainult ühe õlule. Ka kodutööde jagamine muudab paarisuhte märksa õnnelikumaks.

8. Naeratamine
Närvilised hommikud võivad panna aluse kogu päevale. Need paarid, kes hoiavad meeles hommikuti üksteisele naeratada, on psühholoogide sõnul märgatavalt õnnelikumad, kui need, kellel ei jagu kiirel hommikul aega teineteisele naeratada. Isegi, kui hakkad tööle hilinema, naerata korraks oma partnerile!

Avafoto: Pilt on illustreeriv (OHMYGOSSIP)