NordenBladet — Antud tööpaik on välja reklaamitud, kui maailma parim töö. Otseloomulikult ei pääse sinna tööle igaüks, kandidaatidele on piisavalt suured nõudmised, kirjutab Business Insider Nordic, The Telegraph.

Tennessees asuv Thirdhome (3RD HOME) firma otsis märtsi lõpus uusi töötajaid, kes oleks valmis maailmas reisima kolm kuud ning veetma öid luksuslikes majutusasutustes. Töötajale lubatakse selle eest palka ühtekokku ligi 30 000 eurot. Imelisi ja üliluksuslikke puhkusemaju rentiv Thirdhome maksab töötajale kinni ka reisikulud. Töö algab septembris ja lõppeb novembris.

Töötajalt oodatakse, et ta ööbiks mitmetes miljonieurostes majades ja jagaks kogemusi sotsiaalmeedias, blogis ja videoblogis. Töötajalt eeldatakse sujuvat kirjutamis- ja inglise keele oskust. Lisaks peab kandidaat tundma sotsiaalmeedia äriloogikat. Kandidaadilt oodatakse oskust kauneid fotosid ja videosid teha. Tulevane töötaja peab väärtustama luksuslikku elu, olema täisealine, omama kehtivat juhiluba ja passi. Kandidaat võib kaasa võtta ka reisiselli, aga tema peab oma reisikulud ise kinni maksma.

Seda töökohta on reklaamitud, kui maailma parimat töökohta ja ilmselgelt mitte niisama! Nüüdseks on töötaja leitud, aga kes teab, äkki tasub tulevikus silma peal hoida uuteks pakkumisteks!

Thirdhome´i Facebooki koduleht asub SIIN

Avafoto: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet