OHMYGOSSIP – Olen sellest varem kirjutanud (või õigemini andsin Soome meediale intervjuu), et üks minu suur eeskuju on Kardashianite klanni juhtfiguur – Kris Jenner. Ta on oma kõikide laste karjääridele tuule tiibadesse lükanud ning tänaseni hoiab kätt kindlalt pulsil ning juhib neid eduredelil järjekindlalt ülespoole. Ta on teinud nii praeguse kui esimese mehe nimest kaubamärgid – Jenner ja Kardashian. Minu silmis väga võimekas ja võimas naine!

Võimekatest ja võimsatest püüan alati eeskuju võtta ning analüüsida, mida saaks “teiste tarkusest” ka ise rakendada. Olen kindel, et asjad ei liigu, kui ise neid ei liiguta. Olen kindel, et nendel lastel, kelle vanemad toetavad neid, on suurem eeldus elus läbi lüüa. Laste huvid, hobid, võimed ja iseloom kooruvad juba vägagi varakult välja ning sellele toetudes ning nendega koos nende tulevikku arutades võib väga huvitavate lahendusteni jõuda ning tunduvalt varem tegutsema hakata. Ning nagu me kõik teame – noorus müüb! Aga noor ise ennast enamasti müüa ei oska. Minu mõte on see, et kui teil on juba lasteaias selge, et teie lapsele meeldib hullupööra esineda, siis tuleb sellega midagi ette võtta. Kui näete, et mingi asja vastu on suurem huvi, siis tuleb sellega tegeleda jne. Me kõik tahame, et meie lastel hästi läheks, et nad elus läbi lööks ja edukaks saaks. Me kõik tahaksime oma laste tulevikku kindlustada ning neile eluks teed sillutada ja neid toetada. Vähemalt mina tahan ja võtan seda väga tõsiselt.

https://www.instagram.com/p/BR0lB0-jPCc/?taken-by=estella.elisheva

Foto: Estella Elisheva harjutab Loode-Eesti regiooni keelpillikonkursiks

Kuigi ma peaks ka endale natuke mõtlema, on minu prioriteet nr.1 juba kümme aastat lapsed – tütred Estella Elisheva (10) ja Ivanka Shoshana (8). Kui ma ei sooviks nende tulevikku kindlustada, siis ma tõenäoliselt vaid naudiks elu, sest iseenesest on kõik olemas. Võiksin hommikut alustada trenni ja SPA-ga, seejärel minna küüne- ja juuksehooldusesse, siis shoppama, kohvikusse ja kinno ning õhtul restorani ja erinevatele üritustele (poodide avamised, degusteerimised, moeshowd jne), samal ajal kui lapsed istuvad koolis ja kooli pikapäevarühmas. Mina olen valinud teise tee. Vean lapsi ühest ringist teise – olen päeval taksojuht, logistik ja psühholoog, kes sõidutab, koordineerib ja toetab ning vabadel ja vahepealsetel hetkedel ehitab äri. Estella Elisheva õpib kolme võõrkeelt (vene keelt, inglise keelt heebrea keelt), käib muusikakoolis viiulit õppimas ning Kristina Tennokese ja Baile Orb´i juures võistlustantsus. Ivanka Shoshana käib peale kooli kaks korda nädalas kõneteraapias ning käis talvel samuti viiulis. Estella Elisheva näitab viiulis juba master-klassi ning selles suunas, kuidas tema viiulikarjääri ehitada, mõtlen samuti iga päev.

Ning palju aega kulub ka OHMYGOSSIP´i peale. OHMYGOSSIP on juba võimas bränd ja ettevõte, mis peale Eesti hästi tuntud ka Soomes, Ameerikas ja Brasiilias. Olen tegelikult päris uhke, et olen laste kõrvalt suutnud sellise ettevõtmise püsti panna. Mind on mitmeid kordi valitud Skandinaavia sotsiaalmeedia mõjuvõimsamaks naiseks ning OHMYGOSSIP lehti külastab ligi kolm miljonit lugejat kuus! Kui ütlete, et sellist asja on lihtne saavutada, siis vastan teile, et te eksite. See on ligi 10-aastase suure töö tulemus ning kõik selle nimel, et laste tulevikku kindlustada.  Järgneva viie aasta perspektiivis ma soovin kasvatada OHMYGOSSIP-lehtede käibe  5-10Milj euroni (47-95Milj SEK) ning brändi nime kasutada ka paljudel teistel erinevatel toodetel. Samuti soovin koos Estella Elishevaga mõelda, mida täpselt teha noortele suunatud brändi OHMYGOSSIP Teen´iga ning kuidas arendada edasi ligi 8 aasta eest loodud brändi E&S (Elisheva & Shoshana).

Avafoto: Estella Elisheva