OHMYGOSSIP —9. novembri õhtul toimub Tallinnas raamatu “Näiline mina” esitlus, mille autor on maailma kuulsaim vandenõuteoreetik David Icke – inglane, kes isegi paljude vandenõuteoreetikute jaoks on liiga karmide ideedega. Paljuski just tänu temale usuvad miljonid inimesed et suur osa maailma liidritest on reptiilid. Loo küljes on täispikk versioon intervjuust, “Pealtnägija” saates nägi sellest kärbitud varianti.

David Icke on vandenõuteooriate legend, kes on elanud justkui mitu erinevat elu. Vaesest perest pärit poiss lõi 15-aastaselt koolile käega ja pühendus profijalgpallile. Paljulubavale karjäärile väravavahina tõmbas 21. aastaselt kriipsu peale liigesehaigus. Icke jätkas spordiajakirjanikuna ning jõudis BBC esimese hommikusaate spordiankruks ja põhispordisaate juhiks, kui ta sai äkitselt 38-aastaselt ilmutuse ning hakkas omamoodi messiaks. Kõige kurikuulsam episood oli see, kui Icke läks türkiissinises dressis – mis toona oli tema guru univorm – 1991. aastal Briti kuulsamasse jutusaatesse ja kinnitas, et on Jumala poeg ning maailm lõpeb aastal 1997.

Lahvatas totaalne naeruvääristamine, aga Icke elas selle üle ning tänaseks on ta juba veerand sajandit jonnakalt oma ideid levitanud. Tema missioon on paljastada võimu telgitaguseid ja salaskeeme ning näidata tõelist tegelikkust. Icke kinnitas “Pealtnägijale” antud intervjuus, et ta on ikka veel ajakirjanik, aga enam ei ütle talle keegi, kuhu ta minema peab ja mida ta ei tohi uurida. “Kui sama tööd teeks peavoolumeedia, siis elaks me täiesti teises maailmas,” kinnitas ta.

Käputäiest fännidest on saanud tänu internetile globaalne järgijaskond. Inglase raamatuid on müüdud üle 20 miljoni eksemplari, eesti keeles umbes 10 000. Lisaks kõigele sellele peab ta üle maailma saalides loenguid, mis kestavad kuni 10 tundi. See, millest ta räägib, on tavainimesele väga raskesti vastuvõetav ega ole nõrganärvilistele. Väga lihtsalt kokku võttes juhivad tema sõnul kogu maailma vabamüürlased, satanistid ja pedofiilid, kelle niite tõmbavad omakorda reptiilidest tulnukad, kellest üks on näiteks Barack Obama, kelle eesmärk on luua orvellilik globaalne üliriik, kus meid kõiki orjastatakse. Kuid see ei ole veel kõik.

Enda teooriate kinnitamiseks on David Icke teinud enda sõnul 26 aastat uurimustöid üle 60 erinevas riigis. Ta kinnitas aga, et kuigi ta on kohtunud mitmete inimestega, kes on näinud inimesi muutumas reptiilideks, siis ta ise seda näinud ei ole. “Ma ei peagi nägema, sest kas ajakirjanik peab kogema kõike, millest ta kirjutab?” küsis Icke. Tema sõnul on lisaks veel holokaust liialdus, HIV väljamõeldis, kliimasoojenemine bluff, koolid osa vaimu programmeerimisest, Internet reptiilide väljamõeldis ning ajakirjandus on osa vandenõust. Kõigi nende nähtuste eesmärk on hoida masse ärevil ja pinges, millest reptiilid omakorda toituvad.

Icke’i on naeruvääristatud ja püütud paljastada, ta on sõnelenud kümnetes sarnastes saadetes üle maailma. Tema vastu on peetud protestimiitinguid, teda on hagetud, trahvitud ja isegi põgusalt kinni peetud. Isegi vandenõuteoreetikute hulgas on ta vastuoluline. Kahtlustatakse, et tema jutud on nii üle võlli, et tõsiseid vandenõupaljastajaid diskrediteerida. Samas võivad paljud neist olla tema peale kadedad, kuna elukutselise vandenõuteoreetikuna olevat ta teeninud juba 10 miljonit naela.

10. novembri õhtul saab kuulda intervjuud David Icke’iga ka Raadio 2 saates “Hallo Kosmos”, samuti annab Icke 12. novembril Tondiraba jäähallis ka 10-tunnise mammutloengu.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save