NordenBladet — Suurbritannia raskustõstjate ajakiri avaldas septembris fotosarja tavalistest, ehtsatest naistest, kes poseerisid ihualasti. Kampaania eesmärk on ülistada tõelist naise keha, vahendab The Independent.

“Positiivne oma kehaga” on mõiste, mille eest paljud kuulsused viimaste aastate jooksul võidelnud on. Püütakse juhtida tähelepanu asjaolule, kui ebareaalsed moemaailmas nähtud iluideaalid näivad.

Lehe sõnul on väljenägemisega seotud surve ja rahulolematus tekitanud mõlemas sugupooles ahistust. Uuringu tulemusena selgub, et ligi 60% Suurbritannia meestest, kui naistest on oma keha osas rahulolematud. Lausa nõnda, et osad ei vaata alasti olles enam peeglissegi. Küsitluses osales 2000 inimest.

Alljärgnevalt on tuntud naiste arvamused oma keha suhtes:

Ashley Graham
“Tselluliit, ma ei ole unustanud sind. Ma armastan sind hoolimata sellest, et hõlmad kogu mu tagumise osa. Oled osa minust ja ma armastan sind.”

Mindy Kaling
“Välimuse kohta käivad solvangud ei saa olla need, mis haavavad sind kõige enam. Kui mul oleks tütar, siis õpetaksin talle need sõnad. Liiga palju naisi tunneb end enam solvatuna seetõttu, kuna neid kutsutakse paksuks, kui seetõttu et neid kutsutakse lolliks või sobimatuks juhiks.”

Tess Holiday
“Ära kunagi võrdle end teistega, vaid tähista, et oled just selline nagu oled.”

Danielle Brooks
“Mulle ei pruugi alati meeldida see, mida näen, aga mul on alati õigus muuta oma suhtumist kehasse.”

Avafoto: PantherMedia / Erik Reis/ Scanpix

 

Save

Save

Save

Save