OHMYGOSSIP — Tšilliga seotud hobid on viimastel aastatel üle maailma tõusjoones. Tõusev trend kajastub siis selles, et tšillit kasutatakse pea igas toidus. Ameeriklane Russel Hawkins aga otsustas minna hoopis järgmisele tasemele. Youtube´is on ringlemas video, kus ta katsetab maailma kõige tulisemat Carolina Reaper-nimelist tšillit. Arvate, et paneb ohtralt mõne toidu sisse või hammustab otse kauna? Ei! Ta suitsetab seda endale kopsudesse sisse!

Kõigepealt proovib ta maailma ühte kõige kangemat tšillit elektroonilise sigariga kopsudesse tõmmata. “Mu kopsud põlevad, ” üritab mees läbi sissehingatud “tule” karjuda.

Peale suitsetamist tõmbab mees läbi kõrre tšillipulbrit endale ninna. Aga tundub, et ka see ei ole veel piisavalt hull tegu – ta hõõrub kanget tšillit omale veel silmagi.

Carolina Reaper tšilliga nalja pole, selle tulisusaste on umbes 2,2 miljonit scoville skaalal. Kes näiteks on proovinud cayenne pipart, siis kujutage ette, et Carolina Reaper on umbes 40 korda kangem – nuusutamine ajab juba köhima.

scoville-heat-units
Foto: ilike.net.au

Mees avalikustas video juba aasta alguses, aga see on alles nüüd viimaste päevadega korraliku ringlemise hoo sisse saanud.

Tähelepanu! Videos nähtut ei ole soovitatav kodus järele proovida – ei soovitata isegi neile, kes on tulise toidu armastajad!

Avafoto: Youtube
Loe lisaks:
5 põhjust, miks süüa vürtsikaid toite
OHMYGOSSIP — On tõestatud, et vürtsikate toitude söömine võib meie elu muuta tervislikumaks ja pikemaks. Pipardel on palju häid omadusi, millest on kasu igaühele.