OHMYGOSSIP — 2000. aastate alguses räägiti Ukraina päritolu USA´s elavast Richard Sandrak nimelisest poisist, kelle keha sarnanes justkui täiskasvanu kehaga – ta oli lapskulturist.

Isa treenis oma poega kõvasti ning sellest vändati ka dokumentaalfilm “Maailma tugevaim poiss”. Richard suutis lapsena tõsta kolmekordset enda keharaskust. Maailmas sosistati palju sellest, et isa kindlasti joodab pojale midagi sisse, et lihaseid tõhusamalt kasvama panna.

Nüüdseks on poisist sirgunud 23-aastane mees ning tema keha on täielikult erinev varasemast. Raskuste tõstmine on tänaseks päevaks ajalugu.
“Ma tüdinesin sellest ära,” ütleb Richard.

Iron Man Magazine avaldas Instagrami kontol poisist enne ja pärast foto, mida aastad olid teinud.

https://www.instagram.com/p/BFZ6J2_PUMx/

Mees töötab praegu reklaamitrikkide alal. Allolevas videos näete, kuidas ta paneb end põlema ja hüppab seejärel basseini. Täna ta kulturismiga enam ei tegele ning parema meelega rulatab või tõmbab lõuga. Richard lõpetas kulturismiga ajal, kui isa sattus perevägivalla tõttu vanglasse. Richardi isa oli väärkohelnud Richardi ema. Peale seda isaga suhted katkesid.

Richard unistab töötada insenerina. Mees ütleb videos, et tal on olemas kõik võimalused töötamaks Nasa teenistuses. Hoolimata raskest lapsepõlvest ei kahetse Richard midagi. “Olen mineviku üle väga uhke, aga ei taha sellesse kinni jääda.”

 

 

Save