OHMYGOSSIP — Londonis on peagi avanemas restoran, kuhu on oodatud kliendid, kes soovivad ihualasti einestada. Juunis avatav The Bunyadin restoran on kahtlemata omanäoline, vahendab International Business Times.

The Bunyadin restoranis saab olema 2 osa, nii riietunud klientidele, kui alasti klientidele. Restoranis saab olema ka garderoobi ruum, kuhu saab oma riided jätta, et minna siis vabalt õhtust sööma, just nagu loodus sind loonud on.

Restorani looja Seb Lyall ütles: “Me usume, et inimesed peaksid saama võimaluluse kogeda õhtut, mis on vaba igasugustest lisanditest: me ei kasuta kemikaale, kunstlikke värve, meil pole elektrit ega gaasi. Isegi mitte telefoni. Idee seisneb selles, et inimesed saaksid kogeda tõelist vabanemist.”

Pildistamine restoranis on rangelt keelatud ning elektroonikaseadmeid söögisaali võtta ei või. Ka köögipool on täiesti naturaalne – elektroonikast vaba. Toit valmistatakse grillil ja serveeritakse käsitsi valmistatud savinõudes. Restorani menüü on veel saladuses, aga infoks niipalju, et oodatud on lisaks lihasööjatele ka taimetoidu armastajad. Omapärase restorani järjekorda on end registreerinud juba 11 000 inimest.

https://twitter.com/THREEDIGSTWEETS/status/722889114840735745?ref_src=twsrctfw