OHMYGOSSIP — Veel 4 aastat tagasi kaalus üksikema Lotta Merenmies raseduse lõpuspurdis 125 kg, aga tänaseks on naise kaalunumber saavutanud kauni 65 kilogrammi, vahendab Iltalehti.

“Vahel on olnud ikka väga raske. On olnud selliseid hetki, kus mõtlen, et miks ma seda üldse teen,” ütleb bikiinifitness-sportlane Lotta Merenmies. “Kõigepealt oli tegemist vaimse heaoluga ja alles hiljem füüsilisega.”

Peagi 4-aastaseks saava poja üksikemana toimetulev naine räägib, et treeningud on väga väljakutserohked. Graafikusse peab sobitama ka müügitöö reklaamikontoris. “Tuleb planeerida lapse lasteaeda viimist ja toomist ning söögiaegu. Kui võistluste eel oli kolm treeningut päevas, mõtlesin küll, et olen täiesti hull tibi,” ütleb Lotta.

https://www.instagram.com/p/BCUtivVuVvU/?taken-by=merelot

Lotta sai aga viimasel võistlusel kenasti hakkama ning laval oli tunne samuti hea. Küll aga pabistas ta, kas jagub piisavalt aega poja jaoks. Kevadest sügiseni treenib Lotta sageli õues, et ka poeg saaks kaasas olla. Lapse vanaema on samuti pakkunud palju abi. “Ilmselt kogen mina olukorras kõige enam stressi. Poja jaoks on olnud see koguaeg üks osa argielust ja näiteks need õues liikumised on olnud meie ühine aeg.”

https://www.instagram.com/p/BBLUF-gOVlJ/?taken-by=merelot

 

https://www.instagram.com/p/BCnmFQVOVpO/?taken-by=merelot

Aga kui kiirelt ja kuidas kaal langes? Kõigepealt langetas Lotta 30 kilogrammi. Tulemus oli sedavõrd inspireeriv, et ta hakkas end tõsisemalt treenima. Alustuseks hakkas talle väga meeldima crossfit treening. Fitnessi vastu tekkis huvi interneti vahendusel. “Mind huvitas, et mida jõusaalis saab kehaga teha, kui kaal oli juba langetatud. Mulle on alati kõvasti treenida meeldinud.” Selg aga ei pidanud treeningule vastu ning asi viis lõpuks operatsioonini. Tänaseni tuleb seljaga veidi ettevaatlikum olla. Lisaks jäi peale rasedust kõhulihaste vahele 5cm laiune vahe. Ees oli ootamas teine operatsioon.

“Võiks öelda, et mind fileeriti, kui lõhet,” naerab Lotta meenutades möödunut. Lotta ütleb, et kavatseb võistlemist jätkata, aga alles järgmisel aastal. Ta plaanib veeta kevade ja suve rahus koos pojaga. Augustis 35 aastaseks saav Lotta ütleb, et peab veel paar aastat vaeva nägema, et nahk jõuaks täielikult kaalukaotusest taastuda ning tagasi tõmmata. “Ma ei ole enam kahekümnene. Venitusarmid püsivad, aga neid leidub ka noorematel naistel. Kohtunikud ei arvesta neid võistlusel. Olen uhkelt seal laval.”

“Kindlasti mõned nõrgad kohad mõjutavad pingerida, aga mis sellest ikka! Olen 60 kilo kergem ja oma armid välja teeninud,” ütleb Lotta positiivselt meelestatuna.

Lotta Merenmies_IL
Foto: Lotta Merenmies (Väljavõte Iltalehti.fi-st )

 

https://www.instagram.com/p/BEUVVE1uVhA/?taken-by=merelot

https://www.instagram.com/p/BDdogUgOVlK/?taken-by=merelot

https://www.instagram.com/p/BBrbGC5uVpl/?taken-by=merelot
Avafoto: Lotta Merenmies (Instagram @ merelot)

Loe lisaks:
Bikiinifitnessiga tegelemine viis noore naise ortoreksiani
OHMYGOSSIP — Soomest Jyväskyläst pärit Eveliina Rauhansalo on noor ja tegus naine, kes räägib, kuidas ta ortoreksiasse haigestus. Täna käib haigusest paranev Eveliina käib kahe kohaga tööl, treenib personaaltreenerina kliente, tegutseb massöörina ja treenib endki jõusaalis, vahendab Iltalehti.

WOW! Tuntud soomlannade fotod enne ja pärast fitnessiga tegelemist
OHMYGOSSIP — Fitness on elustiil, mis muudab harjumusi ja eluviisi 100%. Soomlannad Sofia Ruusila-Nousiainen, Henna Peltonen, Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä on läbi teinud suure välimuse muutuse, kajastab Iltalehti.

 

Save

Save