OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

Uuringu käigus küsitleti 70 meest, kes jagasid arvamust kehva voodiparneri kohta. Küsimustiku abil selgus, et vaikselt passiivsena paigal lamav naine, on üpris kehv variant ning seda saab nimetada voodi-laiskuseks.

Mida siis mehed naistelt soovivad?
Üle poolte soovis, et naised pakuksid enam suuseksi. Teisele kohale jäi, et munandeid võiks rohkem hellitada. 40% vastanute hulgast arvas, et eelmäng on mõnevõrra oluline, aga üle poolte arvas, et see on lausa vältimatu. Lisaks pidasid mehed oluliseks asendit, kuidas ollakse vahekorras ning et naine oleks samuti aktiivne. Mehi erutab uuringu kohaselt rohkem, kui naine on pealpool või võtab koerapoosi. Hoolimata sellest, et mehed soovivad näha naisi rohkem aktiivsena, ei tähenda see seda, et naised peaksidki ainult mehele rahuldust ja rõõmu pakkuma. Üle poolte küsitavatest soovis, et suudaks ka ise naisele pakkuda vajalikku rahuldust ja õnnetunnet.

Loe lisaks:
9 nõuannet naistelt, kes oskavad nautida oma seksuaalelu

OHMYGOSSIP — Hea seksuaalelu ei teki iseenesest, selleks on vaja teha natukene ka üksinda tööd. Kogenud naised jagavad nippe, kuidas saada seksist maksimaalset naudingut. Kõigepealt tuleb tundma õppida iseennast, avaldavad nad kuldreegli!

Naised paljastavad, mida mehed peaksid seksi kohta kõrvataha panema
OHMYGOSSIP — Toome välja 7 seksi puudutavat punkti, mis naised on meeste jaoks kirja pannud. Pealtnäha lihtsad aspektid võivad mõne naise jaoks olla aga väga olulised.

Soome näitleja Laura Malmivaara paastus 3 päeva enne seksistseeni tegemist
OHMYGOSSIP – Filmile “Rahutud” pöörati palju tähelepanu julgete seksistseenide tõttu, kus osales ka Soome näitleja Laura Malmivaara.