OHMYGOSSIP — Kerge on öelda, et “ole õnnelik!”. Paljud inimesed vaatamata suurele soovile leiavad end ikka kurvameelsena. Siin on kolm lihtsat harjumust, mis aitavad sind õnnilikumad olla!

OLE TÄNULIK
Tunne südamest rõõmu selle üle, mis sul on! Väljenda selle eest tänulikkust, sest nii tuled stressiga paremini toime. Positiivsed emotsioonid aitavad sind sinu eesmärkide täitmise teekonnal. Tõhusaim moodus rakendada tänulikkuse positiivset jõudu on pidada tänulikkuse päevikut või nimekirja – kirjuta üles kõik mille eest sa tänulik oled, igas päevas on midagi head. Optimism ja positiivsed mõtted viivad sind õigele rajale ja annavad sulle võimu saavutada praktiliselt kõike, mida sa ihaldad.

UNISTA SUURELT

Ära karda unistada. Kaotada pole midagi aga võita palju. Mõttele meeldib vabalt lennata ning vaba mõte viib tihti geniaalsete ideedeni. Kes unistavad suurelt, suurema tõenäosusega ka saavutavad oma eesmärgid.

JÄTA VÕRDLEMINE
Me kõik oleme erakordsed, erilised ja ainulaadsed. Mis ühele õige ja “normipärane”, ei pruugi seda teisele olla. Ära võrdle ennast teistega! Mõõda oma edu enda parameetrite järgi, siis saad kõige õigemad ja adekvaatsemad tulemused!

Avafoto: OHMYGOSSIP