OHMYGOSSIP — Kodumaiste moerõivaste bränd Tallinn Dolls avas eelmise nädala reedel Soome pealinnas Helsingis oma esimese poe. Kamppi kaubanduskeskuses avatud poest leiab Tallinn Dollsi asemel rahvusvahelise kaubamärgi Dollabel, mille all ühendatakse kõik senised ja tulevased brändid, mis sündinud koostöös kohalike disaineritega nagu Tallinn Dolls, Riga Dolls, Stockholm Dolls ja London Dolls.

Idee uue ühise brändinime tarbeks sündis brändi loovjuhi Mari Martin‘i sõnul puhtalt sellest, et Tallinn Dollsi pilk on olnud juba pikemat aega suunatud Tallinnast ka kaugemale. Kuna tänavu seisabki brändil ees mitmeid rahvusvahelisi kollektsioonide esitlusi – värskeim kollektsioon naasis just Minsk Fashion Week’ilt – siis otsustati valida nukulikult kõlav nimi Dollabel, mille alt oma erinevaid alambrände rahvusvahelistel turgudel tutvustada.

Lisaks põnevale rahvusvahelisi koostöid täis aastale, seisab tänavu Tallinn Dolls‘il ees ka 5. tegutsemisaastapäev. Juubeli puhul on brändilt oodata nii piduliku sünnipäevakollektsiooni, esmakordset kotikollektsiooni ning palju muud põnevat.

Dollabel pood Kamppi kaubanduskeskuses (Urho Kekkosen katu 1) asub 1. korrusel.

Tallinn Dolls - Dollabel