12. ja 13. aprillil leiab Ülemiste keskuses aset Eesti disanloomingu müük, kus on oma värskeid kevadkollektsioone tutvustamas pea 30 moe-, ehte ja nahakunstnikku. Üritus kulmineerub ühise moeshowga reede õhtul.  

“Meie Eesti slow fashion kollektsioonid, olles korraga nii kvaliteetsed kui stiililt ajaülesed, pakuvad teadlikule riietujale suurepärase võimaluse kanda sama unikaalset eset läbi aastate”, kutsub müügi ja moeshow eestvedaja disainer Katrin Kotkas.

Moedisaineritest on esindatud näiteks Kirill Safonov, Liina Stein, Nymf, Diana Kurves, Anna Axonova, Hekatebianca by Katrin Kotkas jt. Oma põnevaid ehteid müüvad Helen Valk-Varavin, Mia-Marie, Nard, Tikobella ja veel 17 aksessuaarimeistrit. Lisaks Luule Pakkaselt lastemantelid ja retuuse kasvule 128-140 ja Be Lucky maailma ilusamaks ja õnnelikumaks muutvate piltidega keraamikat, postkaarte ja ehteid. Osa võtavad ka Eesti moe- ja diainistuudio Namarie ja Les Petites.

Reedel, 13.aprillil, toimub Ülemistes Ostuöö, mille raames saadetakse kell 21.00 lavalaudadele ka Eesti disainerite moelooming. Esitlusele tulevad 13 disaineri kollektsioonid – rõivad ja aksessuaarid. Show stilist ja lavastaja on Katrin Kotkas. Õhtut vürtsitab õnneloos, kuhu on ahvatlevaid auhindu välja pannud ka disainiloomingu müügist osa võtvad ehtedisainerid.

Disainloomingu müük Ülemiste keskuse teisel korrusel on avatud:
N 12.04 kell 12.00-20.00
R 13.04 kell 12.00-24.00

Moeshow toimub
R 13.04 kell 21-21.30